Kesän 2021 kuntosuunnistukset alkaa normaaliin tapaan 19.5 alkaen

Elikkä aloitetaan normaalit kuntosuunnistukset ensi viikosta alkaen. Suunnistusliiton mukaan kuntosuunnistukset ovat mahdollisia paikalliset rajoitukset huomioon ottaen. Tämä tarkoittaa Lieksassa 50 henkilöä ja aikuisten ryhmäliikunta ulkona on sallittu, joten näiden puitteissa aloitetaan normaalit kuntosuunnistukset 19.5 alkaen. Kuntosuunnistuskalenteri päivitetty ja Lieksan lehteen myös ilmoitukset lähetetty. Kaikki siis joukolla mukaan ensi viikosta alkaen tietenkin turvavälejä ja hygieniaa noudattaen (käsidesiä tarjolla suunnistuspaikalla). Lähdöt klo 16:30-18 ja tarjolla ainakin kolmea ratavaihtoehtoa.

Seuraamme koronatilanteen kehittymistä johtokunnan kanssa, ja teemme tarvittaessa nopeitakin muutoksia omatoimirastien suhteen mikäli rajoitukset tulevat uudelleen tiukemmiksi.