1.7.20 Alkaen siirrytään normaaleihin kuntosuunnistuksiin

Neitikosken kuntosuunnistukset aloittavat kuntosuunnistuskauden lähes normaaliin tapaan. Koronan aiheuttamien rajoituksien jälkeen pyydetään noudattamaan vieläkin virallisia ohjeita ja niiden puitteissa toimitaan kuntorasteillakin.
Ensimmäisen suunnistuskerran lähdöt ovat 15:30-17 välillä ja luvassa on mukavaa helppoa suunnistusta ruunaan retkeilykeskuksen mahtavissa maastopohjissa. Tarjolla on 3 eri mittaista rataa, joiden haasteet tulevat ennemminkin kovan vauhdin kuin taidollisen haasteen kautta, mutta hiki tulee varmasti ja voittehan nauttia suunnistuksen jälkeen retkeilykeskuksen tarjoamista virvokkeista!

Tervetuloa kaikille ja OSALLISTUMISMAKSUJA ei ole mikäli sattuu myös muita kuin Lieksan Rastin jäseniäkin siellä suunnilla liikkumaan.